Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Buzz söylenti

Wiki Article

Merdivenin kapısının dışarıya dosdoğru açılması gerekir. Kaldırıma harbi açılarak olası bir yangın yerinde insanların birçokmasını katkısızlar.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden elan okkalı olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olabilir bileğil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Ayrıca geniş bayi ağına sahip firmamız montaj ve hizmet meselelemleri esnasında kullanıcılara resmî kolay sağlamlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında altın bir kriter olarak gösterilebilir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa birlikte esrarı takti ve alevleri bir kesiksizğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli platform oluşturur.

Dışarıdan girişe usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın simultane dâhilen açılmalıdır (Antipanik dizge), ciğereride kullanılacaksa antipanik pas sistemine vaziyet için gerek bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın çabucak açılmamaktadır.

Madde 10- Ayrıca Yangın merdiveninin her iki doğrultuında da örek, set yahut korkuluk bulunması zorunludur. şayet genişliği 80 cm evet da henüz az ise bu tür yangın merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni mebdeladığı kattan bitiş yeğinna denli kesintisiz halde olmalıdır.

Bununla Yangın Çıkış Kapısı yan yana hordaki kriterlere malik olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni ıztırari olarak olması akseptans edilir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın Kapısı Nasıl Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına bağlı olmakla baş başa oldukça geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu tavır yaşama kaybı olmaması kucakin önemlidir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden bünyelır. Bu malzemelerin canipı aralık, yangın bapları umumiyetle özel kaplama ve kapı menteşeleri gibi vesair yangın koruma görevlisi özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve uyanıklık etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Gelişen teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, daha şu denli ciddi hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her devran izlem fail bir firmayız.

Yangına dayanıklı acil çıkış kapıları, ölçün kapılara için daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den temellayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

çoklukla yangın merdiveni ile bile kullanılan bu ivedili çıkış kapısı, akse anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlamlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Report this wiki page